We maken allemaal wel eens een periode door waarin we niet lekker in ons vel zitten of onszelf veel vragen stellen. Hoe vind ik de juiste balans tussen werk en privé? Hoe ga ik om met die ‘moeilijke’ collega? Hoe ga ik om met tegenslagen? Moet ik nog wel doen wat ik aan het doen ben? Hoe kom ik dichter bij mijn gevoel?

Als coach help ik je ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je kan, welke patronen je belemmeren en wat je daaraan kunt doen. Ik help je actief richting te geven aan je leven en het beste uit jezelf te halen.

Jos_Jonkers013
Jos_Jonkers005

Na de coaching:

  • Weet je wie je bent
  • Kan je voelen waar je grenzen liggen
  • Heb je meer zelfvertrouwen
  • Ervaar je minder stress
  • Zit je minder ‘in je hoofd’ en leef je vanuit het hart
  • Heb je meer energie

Coaching in Appelscha

Een coachtraject bestaat uit inzichtgevende gesprekken, lichaamsgerichte oefeningen (oefeningen in de ruimte, in de natuur of bijv. boksen) en concrete opdrachten waarmee je thuis of op het werk aan de slag kunt.

Ik luister, geef terug wat ik zie en laat weten wat ik voel.

Ik kijk met een holistische blik. Ik geloof niet dat een vraag of probleem alléén over werk gaat. Het gaat altijd over wie jij bent als mens. Om je te helpen meer inzicht te geven in jezelf gebruik ik verschillende methoden en technieken uit bijvoorbeeld het krachtgericht coachen, NLP, systemisch werken, bokscoaching en transactionele analyse.

Ik houd van coaching in de buitenlucht, bijvoorbeeld tijdens een wandeling. De natuur is te gebruiken als een metafoor voor veel situaties en biedt ontspanning, rust en vrijheid.

Omdat je lijf vaak meer weet dan je hoofd, gebruik ik vaak fysieke oefeningen tijdens de coaching. Hierdoor leer je signalen van je lichaam te herkennen en het helpt jou om weer meer in contact te komen met je lichaam en gevoel.

De duur van een coach-traject varieert en hangt af van je coach-vraag. Gemiddeld duurt een traject zes sessies van een uur, maar uiteraard zijn langere en kortere coachtrajecten mogelijk.

Jos_Jonkers011